Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy İş Kadınları (ÇEKİŞKAD) gücüne güç katıyor..

Bölgemizin tanınmış iş insanlarından

Bölgemizin tanınmış iş insanlarından Tiryakioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Tiryakioğlu ve Murat Altun GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altun’un organizasyonuyla Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in eşi Hatice Çerkez ile biraraya gelen Çekmeköy İş Kadınları Derneği Başkanı Hanife Özdemir, Yardımcısı Esma Tiryakioğlu ve dernek yönetimi ilçenin ve bölgenin sosyal ve siyasal alanlarına yönelik çeşitli konularda istişarelerde bulundular.

Kısa adı ÇEKİŞKAD olan Çekmeköy İş Kadınları Derneği Başkanı Hanife Özdemir, dernek olarak kısa süre önce kurulmuş olmalarına rağmen önemli mesafeler kat ettiklerini ve sahada olumlu manada güzel yansımalar aldıklarını kaydederken; Başkan Yardımcısı Esma Tiryakioğlu da, Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in sosyal çalışmaları ile her zaman toplum içerisinde olan eşi Hatice Çerkez ile biraraya gelmekten büyük onur duyduklarını ifade etti.

Hatice Çerkez’in ÇEKİŞKAD’ın onursal başkanı olmasını gönülden arzuladıklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Esma Tiryakioğlu, toplumun tüm kesimleriyle olduğu gibi yerel yöneticiler ile de her zaman yakın temasta olacaklarını bu noktada Çekmeköy Belediyesi ile sürdürecekleri tüm proje ve çalışmalarda Hatice Çerkez başta olmak üzere yetkililerle yapacakları işbirliği ile daha da güçleneceklerine inandıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in eşi Hatice Çerkez de davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çekmeköy işkadınları ile dayanışma içerisinde olmaktan mutlu olacağını ifade etti.

 

Reklamı Geç