Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökyer Turizm Çekmeköy Touristica bayi törenle hizmete açıldı..

Sektörün önde gelen isimlerinden

Sektörün önde gelen isimlerinden Gökyer Turizm Tic. Ltd. Şti., yeni işyeri Touristica Çekmeköy bayisini Mimar Sinan Caddesi üzerinde işdünyasından seçkin isimlerin katıldığı renkli bir açılış töreniyle hizmete sundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı işletme belgesi A grubu olan TÜRSAB kayıtlı bir işletme olan Gökyer Turizm Tic. Ltd. Şti., yeni işyeri Touristica bayisini törenle hizmete açtı. Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No: 27/C adresindeki Touristica bayisinin renkli açılış törenine işdünyasından seçkin isimler katıldı. Touristica yetkilileri, CEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve ÇEKSİAD yöneticileri açılışa katılan isimler arasındaydı.

Hizmete açtıkları Touristica bayisinin; tüm dünya havayolları uçak bileti satışı, vize işlemleri, kısa süreli ve uzun dönem filo araç kiralama, yurtdışı turları, kültür turları, yurt içi ve yurt dışı hotel konaklama gibi alanlarda faaliyet gösterdiğini kaydeden Özer Gökyer, “Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Gökyer Turizm olarak; hizmette kalite ve memnuniyet odaklı hedeflerimizi sürekli güncelleyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yurt içi ve yurt dışı tüm havayolu uçak biletlerinin yanı sıra; tatil, otel, kültür turu, yurtdışı ve gemi turları en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile Touristica’da! Şimdi rezervasyon yaptırın fırsatları kaçırmayın! Touristica Çekmeköy Bayi Gökyer Turizm Adres: Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi No: 27/C Tel: 0216 510 33 44

Reklamı Geç