Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RO_SİDA İstanbul’da 10. şube hedefine ulaştı, sırada bu hizmeti Türkiye’nin her köşesine taşımak var..

Bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya

Bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya ve aksesuarda sektörün önde gelen marka isimlerinden RO_SİDA, 10. şubesini Maltepe sahil merkezde muhteşem bir açılış töreniyle faaliyete sunarak hizmet ağını genişletti. Firma sahibi, girişimci genç iş insanı İbrahim Miroğlu, ülke geneline yayılmak için hedef koydukları 10. şubeye ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Hizmet vermeye başladığı 2016 yılından bugüne;
Pendik Kurtköy’de 1,
Sultanbeyli’de 1,
Ümraniye Madenler’de 1,
Çekmeköy Şahinbey Caddesi’nde 1,
Sancaktepe’de 2,
Taşdelen’de 2,
Kartal Soğanlık’ta 1 ve
Maltepe Sahil Merkez’de 1
olmak üzere toplam 10 şubeye ulaşan bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya ve aksesuarda sektörün önde gelen marka isimlerinden RO_SİDA, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Hafta sonu Maltepe sahil merkezde yeni şubesini muhteşem bir açılış töreniyle hizmete sunan RO_SİDA, Türkiye geneline yayılmak için koymuş olduğu 10. şubeye de ulaşmış oldu. RO_SİDA’nın Maltepe mağazası açılışı da yoğun katılım altında gerçekleşti.

RO_SİDA şubelerini ülke geneline yaygınlaştırmak için İstanbul’da koydukları 10. Şube hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen firma sahibi girişimci genç iş insanı İbrahim Miroğlu, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

RO_SİDA mağazaları Maltepe şubesinin açılış kurdelesini anne, baba, kardeşler ve aile dostlarıyla birlikte kesen firma sahibi girişimci genç iş insanı İbrahim Miroğlu, “Hizmet vermeye başladığımız ilk günden itibaren bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta ailem olmak üzere tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ediyorum. Ticarette karşılıklı güven ve iletişim olmazsa olmazımız. Kaliteden ödün vermeden hizmet ağımızı daha da geliştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya, aksesuar, şal, eşarp, çanta ve daha bir çok üründe açılışa özel indirimli fiyatlarla hizmete giren RO_SİDA’nın Maltepe şubesi de bölge halkının yoğun ilgisi altında daha ilk günden adeta doldu taştı. Özellikle bayanlar ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği mağaza, gerek kalitesi gerekse geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerin beğenisini kazandı ve tam not aldı. Bölge sakinlerinin de yoğun ilgi gösterdiği açılış günü gönderilen çiçek ve çelenklerle mağaza önü renkli görüntülere sahne oldu.

Reklamı Geç