Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Gençlik Kolları’nda kongre heyecanı sürüyor..

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütleri’nde gençlik kolu kongreleri heyecanı devam ediyor. 18 Ağustos Pazar günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde kongresini yapmaya hazırlanan CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için Fatih Yıldırım da adaylığını açıkladı.

“Daha fazla cesaret” diyerek CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Fatih Yıldırım, şunları kaydetti: “Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Paşa tarafından bizlere bahşedilen ve yurdumuzun tam bağımsızlığının güvencesi  olan Cumhuriyetçilik, halkçılık, laiklik, milliyetçilik, devletçilik ve inkılapçılık ilkelerini kendine şiar edinmiş 101  yıllık dev çınarımızın yeni yeşeren bir filizi olarak bu mücadelenin ışığını önce kalbimde, zihnimde ardından ellerimde daima ileriye taşıma gayretindeyim.

Bu yol, mücadele ve direniş ruhu Kuvay-ı Milliye’den esarete boyun eğmeyenler ve cesaretle yoluna devam edenlerle bugünlere taşınmıştır. Taşınan bu ışıkta başta Gazi Paşa ve Milli Mücadele komutanlarımız İsmet Paşa, Kazım Karabekir ve daha nicelerinin, Nene Hatun’un, Kara Fatma’nın, Sütçü İmam’ın, Çanakkale şehitlerinin kutlu nidaları ve yoklukta kazanılan zaferin yoklukta yazılmış milli marşının şairi Mehmet Akif Ersoy’un izleri ve ruhları her daim parlamakta. Bu şanlı zaferin mimarlarından alınan ışık Denizlerle, Mahirlerle, Taylanlar ve Erdallarla, Terzi Fikrilerle harlanmış ve sönmez bir meşale halini almıştır.

Bu meşale, baba ocağımızda devleşerek büyümeye devam etmiştir. Baba ocağımızın öz gücü olan gençlik kolları ise Şevki Aysan’ın attığı ilk adımın ardından Suphi Baykam ile bizlere kadar gelmiştir. Bu mücadelede umudunu, cesaretini ve inancını yitirmeden bizlere zamansız veda etmiş kardeşlerimiz Tugay Adak, İlkay Yiğit ve Dilek Kumcu’ya, mücadelenin Çekmeköy’de de dalgalanacağına söz vererek Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Gençlik Kolları başkanlığı adaylığımı sizlerin bilgisi ve saygısına sunuyorum. Bu mücadeleye daha fazla cesaretle sen de yön ver sen de yönet!”

Reklamı Geç