Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deneyimli muhtar, ustalık dönemi için kolları sıvadı..

Çekmeköy’ün en büyük mahallesi

Çekmeköy’ün en büyük mahallesi Mehmet Akif’in 10 yıllık başarılı muhtarı Sertif Yılmaz, mahalle sakinlerinin yoğun ısrar ve talepleri doğrultusunda 3. dönem adaylığını açıkladı. “Sadece sizin için yeniden adayım” diyen Yılmaz, “Komşularımın her türlü isteği baş göz üstüne” dedi..

Nüfus ve potansiyel açıdan Çekmeköy’ün en büyük mahallesi Mehmet Akif’in 10 yıllık sevilen muhtarı Sertif Yılmaz, 31 Mart seçimleri için komşularından gelen yoğun ısrar ve talepler sonucunda bir kez daha aday olduğunu açıkladı. Yeni dönem adaylığına ilişkin www.yerelgazete.com.tr ye değerlendirmelerde bulunan Sertif Yılmaz, “Sadece halkımız istediği için yeniden göreve talip oldum. Komşularımızın her türlü isteği baş göz üstüne” dedi. 35 yıldır ikamet ettiği Mehmet Akif Mahallesi halkına muhtar olarak hizmet etmekten onur ve şeref duyduğunu söyleyen Yılmaz, görev yaptığı 10 yıl boyunca muhtarlık kapısının da gönül kapısı gibi her daim herkese açık olduğunu kaydetti.

Hizmet anlayışının 5 yıl daha devamı için komşularından destek isteyen Sertif Yılmaz, şunları söyledi: “Hizmetlerimiz karşısında vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe mutlu oluyorum. Komşularıma hizmet ederken; hiç kimsenin rengine, cinsiyetine, diline ve doğduğu yere bakmadan ve ayrım yapmadan ayrıştırmadan eşit ve hakkaniyet çerçevesinde hizmet etmeye çalıştım. Muhtarlık kapısı sonuna kadar halkımıza açık oldu. Komşuluk hakkıyla dost ve sosyal akraba, sırdaş, dert ortağı ve hizmet kapısının yanında güven kapısı olduk. Pandemi süreci gibi en zor zamanlarda dayanışmayı daha da büyüttük. Mahallemizde ihtiyaç sahibi komşularımızla hayırseverler arasında sürekli bir köprü görevi gördük. Herkesin derdine derman olmak için çalıştık.

Güzellikleri paylaşarak daha da güzel kıldık, zorlukları da bölüşerek azaltmaya çalıştık. Mahallemizdeki sağlık ocağı sayısını ikiye çıkardık ve yeni okullar kazandırdık. Şimdi bir ortaokulumuzun da planlaması yapılıyor. Elektrik enerji hatlarının yüzde 75’inin yer altına alınmasını sağladık kalan yüzde 25’lik kısmının da inşallah yeni dönemde tamamlanması için çaba ve gayret sarfedeceğiz. Yine İBB tarafından yapımı tamamlanan itfaiye binası da yeni dönemde hizmete açılacak ve İSKİ şubesinin mahallemize gelmesi için uğraşlarımızı sürdüreceğiz. Parklarımızı güzelleştirdik yeni dönemde daha da iyileştirilmesi için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

Sosyal yardımları daha da geliştirerek toplumsal dayanışmayı büyüteceğiz. Hayat devam ettiği müddetçe eksikler ve ihtiyaçlar elbette bitmez. Ama bizler bu eksikleri ve ihtiyaçları en aza indirmek için sürekli mücadele edeceğiz. Herkese yardımcı olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi komşularımıza gıda ve giyim yardımları, kira ve fatura destekleri, ev eşyası, öğrencilerimize kırtasiye ve burs tedariki ve bakkal borçlarının silinmesine kadar çeşitli yardımların artarak devam ettirilmesi için bizler aracılık görevimizi sürdüreceğiz. İş ve işci arayan vatandaşlarımıza İŞKUR ve İBB istihdam dairesi aracılığı ile yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Bize ulaşan vatandaşlarımızın tüm tebligatlarını, kendilerinin herhangi bir mağduriyete uğramamaları için SMS yoluyla haberdar ediyoruz. Görev yaptığım süre boyunca ne dediysem, ne beyan etiysem dediklerimin hepsini eksiksiz şekilde yerine getirdim. Umarım aynı tempoyla daha tecrübeli, daha nitelikli ve daha pratik hizmetlerimizi sürdürmeye devam ederiz. Mahallemin güzel insanlarına ve değerli komşularıma adil ve mutlu bir beş yıl daha hizmet için yeniden adayım. Takdir ve teveccüh sevgili komşularımızın.”

Reklamı Geç