Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOBANİ’YE BİR DESTEK DE ÇEKMEKÖY’DEN GELDİ..

Kobani’ye destek eylemi düzenleyen

Kobani’ye destek eylemi düzenleyen CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, Halk Meclisi Üyeleri ve Çekmeköylü yüzlerce kişilik grupla Şahinbey Caddesi’nde yürüdü ve Ak Parti ilçe binası önünde basın açıklaması yaptı.  

chpkobani5Kobani’de IŞİD saldırılarını protesto etmek için dün başlayan protesto ve eylemleri bir çok kentte artarak devam ederken İstanbul’un da dört bir yanından destek sesleri yükseliyor. Akşam saatlerinde Çekmeköy Madenler’de toplanan yaklaşık yüz kişilik grup Şahinbey Caddesi’nde yürüyüşe geçti. CHP İlçe Örgütü’nün organize ettiği eylemde Halk Meclisi üyesi bir çok Çekmeköylü, “ABD, Ortadoğu’dan defol”, “IŞİD’in ipleri AKP’nin elinde”, “Kobani IŞİD’e mezar olacak”, “Her yer Kobani, her yer direniş” şeklinde sloganlar attı.

chpkobani4CHP İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, bazı meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile bir çok partilinin katıldığı Kobani’ye destek eylemi Çekmeköylü vatandaşlar tarafından destek gördü. Doğa Park’a kadar polis kontrolünde sloganlar atarak yürüyen daha sonra Ak Parti İlçe binası önünde basın açıklaması yaptı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Ak Parti ilçe merkezi önündeki basın açıklamasında Ak Parti iktidarının Ortadoğu projesinin yanlışlığına işaret edildi.

chpkobani3Ak Parti iktidarının ülkemizi ABD gibi küresel güçlerin Ortadoğu’daki maşası haline getirdiği öne sürülen basın açıklamasında, bölgede yaşanan IŞİD vahşetine bir an önce dur denilmesi gerektiği vurgulandı. Açıklamada bölgeye gidildiği ve IŞİD zulmünün yerinde gözlemlendiği ifade edildi. Kobani’ye destek eylemlerinin sorun çözüme kavuşuncaya kadar devam edileceği bildirilen basın açıklaması olaysız şekilde sona erdi.

chpkobani1

chpkobani2

 

Reklamı Geç