Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI…

Ümraniye protokolü, Kurban Bayramı’nın

Ümraniye protokolü, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Ümraniye Kültür Merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

ümrbayram4Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği, Ümraniye Protokolü bayramlaşma programı Kurban Bayramının 2. Gününde Ümraniye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile gerçekleşen bayramlaşma törenine, Kaymakam Mustafa Çek, Belediye Başkan vekili Mahmut Eminmollaoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk Oran, Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, İlçe Müftü vekili Hüseyin Turak, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Arif Karabıçak, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muhammed Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, M. Ejder Batur, Enver Sedat Çakıroğlu ile Hakan Karataş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Orçun Şekercioğlu, CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ümrbayram2Bayramlaşma programında birer konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, İlçe Müftü vekili Hüseyin Turak, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Arif Karabıçak ve CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya; bayramların önemine dikkat çektiler. Bayramların birlik ve beraberlik açısından önemli olduğuna değinen konuşmacılar vatandaşların Kurban Bayramını kutladılar. Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk Oran; “Böylesine güzel bir bayramlaşma organizasyonun da hep birlikte olmanın sevinci içerisindeyiz. Bu sebeple hepinizin Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

ümrbayram3Belediye Başkan vekili Mahmut Eminmollaoğlu; “Bir Kurban Bayramını daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramının Ümraniyelilere ve bütün İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Eminmollaoğlu; “Bugün burada bir Kurban Bayramında daha hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her sene olduğu gibi bu senede Ümraniye’mizde Kurban satışı ve Kurban kesimi çok başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ben bu vesileyle herkesin Kurban Bayramını kutluyorum. Rabbim bizleri nice bayramlara kavuştursun” dedi.

ümrbayram5Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Kaymakam Mustafa Çek; “Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim” dedi.

ümrbayram6

 

Reklamı Geç