Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024’e damgasını vuracak yılın gecesine geri sayım sürüyor..

Anadolu Birleştirici ve Sanayici

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Otizm Farkındalığı’na dikkat çeken ve yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurtuluşunun 50. yıl kutlamalarına da evsahipliği yapacak olan ‘Yıldızlar Buluşuyor’ temalı büyük ödül gecesine hazırlıklar tam gaz devam ediyor. ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, beraberinde Ankara temsilcileri ve yöneticilerle birlikte; başkent Ankara’da Cumhurbaşkanlığı’ndan TBMM’ye, bakanlıklardan siyasi parti genel merkezlerine önemli temaslarda bulunarak geceye davetlerde bulundular. 26 Temmuz Cuma akşamı İstanbul’un güzide tarihi mekanlarından Çavuşbaşı Kasrı’nda yapılacak olan geceye birbirinden ünlü isimler ve alanında başarılı olmuş işdünyası temsilcileri ile üst düzey yöneticilerin katılması bekleniyor.

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleri, büyük geceye hazırlıklar kapsamında üst düzey temaslarda bulunarak davetiyeleri takdim ediyor. Başkent Ankara’daki ziyaret programlarına ilişkin bilgi veren ASİAD Başkanı Yalçınkaya şunları kaydetti:

Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Sezai Uçarmak Bey’i makamında ziyaret ettik. ASİAD İş Dünyası “sosyal sorumluluk ve otizm farkındalığı” temalı ödül gecemizin davetiyelerin takdim ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Sevim Sayım Madak hanımefendiyi makamında ziyaret ettik. ASİAD İş Dünyası “sosyal sorumluluk ve otizm farkındalığı” temalı ödül gecemizin davetiyelerin takdim ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Yavuz Selim Kıran beyi makamında ziyaret ettik. ASİAD İş Dünyası “sosyal sorumluluk ve otizm farkındalığı” temalı ödül gecemizin davetiyelerin takdim ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

27. Dönem İstanbul Milletvekilimiz Sayın Yavuz Ağıralioğlu Bey’i makamında ziyaret ettik. ASİAD İş Dünyası “sosyal sorumluluk ve otizm farkındalığı” temalı ödül gecemizin davetiyelerini takdim ettik.

Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sayın Sinan Oğan beyi makamında ziyaret ettik. ASİAD İş Dünyası “sosyal sorumluluk ve otizm farkındalığı” temalı ödül gecemizin davetiyelerini takdim ettik.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri, İstanbul Milletvekili Sayın Hasan Turan Bey’i makamında ziyaret ettik. ASİAD İş Dünyası “sosyal sorumluluk ve otizm farkındalığı” temalı ödül gecemizin davetiyelerini takdim ettik.

Ordu Milletvekili Sayın Mustafa Hamarat Bey’i makamında ziyaret ettik. ASİAD İş Dünyası “sosyal sorumluluk ve otizm farkındalığı” temalı ödül gecemizin davetiyelerin takdim ettik.

Tarım ve Orman Bakanlığı Daire Başkanı, değerli Ağabeyim Sayın Kadir Gurbetçi Bey’i makamında ziyaret ettik. ASİAD İş Dünyası Ödül davetiyesini takdim ettik.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsmail Faruk Aksu Başkanımıza davetiyesini takdim ettik.

İstanbul Milletvekili Sayın İsmail Erdem Bey’in davetiyelerini takdim ettik.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erhan Usta Bey’in davetiyelerini takdim ettik.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürümüze Sayın. Ahmet Türköz’e ASİAD İş Dünyası “sosyal sorumluluk ve Otizm farkındalığı” temalı ödül gecesi davetiyemizi taktim ettik.

İstanbul Milletvekili Sayın Ümmü Gülşen Öztürk Vekilimize ASİAD İş Dünyası “sosyal sorumluluk ve Otizm farkındalığı” temalı ödül gecesi davetiyemizi taktim ettik.

Alanında başarılarıyla iz bırakan isimlerin ödüllendirileceği gece öncesi kısa bir değerlendirme yapan ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya; “Sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerimizin ödül gecesinde herkesi aramızda görmek isteriz” dedi. Ulusal ve uluslararası yapılanmasıyla Türkiye’ye rol model oluşturan ASİAD’ın, ‘birleştirici gücü’ ile ticari sektörlere artı değer katmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Yalçınkaya, “Siyasetten sanata, spordan iş dünyasına başarılarıyla alanında iz bırakan ülkemizin birbirinden kıymetli değerlerini ödüllendirmek ASİAD ailemiz için büyük bir onur vesilesi oluyor. Bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz ödül gecesini organize etmemizin temel amacı; ülkemizin ve milletimizin kalkınmasına öncü olmuş isimleri daha da motive etmek ve onları örnek göstererek toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkıda bulunmaktır” dedi.

Reklamı Geç