Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANIYOR..

19 Ekim Muhtarlar Günü,

19 Ekim Muhtarlar Günü, her tarafta çeşitli kutlama ve etkinlik programları ile kutlanıyor. Çekmeköy’de de Muhtarlar Günü’ne özel kutlama programında sabah Taşdelen Atatürk anıtına çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunan 21 mahalle muhtarına Kaymakam Resul Çelik ve Belediye Başkan Yardımcıları Seyfettin Yıldırım ile Fevzi Varlı da eşlik ederek bu anlamlı günü kutladılar.

Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy’de de sabah Taşdelen Atatürk anıtına çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunan 21 mahalle muhtarına Kaymakam Resul Çelik ve Belediye Başkan Yardımcıları Seyfettin Yıldırım ve Fevzi Varlı da eşlik ederek bu anlamlı günü kutladılar. Programda günün anlam ve önemine yönelik bir selamlama konuşması yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik de tüm muhtarların gününü tebrik etti, çalışmalarında kolaylık diledi. Çelenk sunumunun ardından Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Seyfettin Yıldırım ve Fevzi Varlı, meclis üyeleri, daire amirleri ve muhtarlar, tören alanının yakınında bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti, burada çay, simit ikramı eşliğinde sohbet ettiler. Yine çok sayıda kurum, kuruluş ve kişiler de sosyal medya üzerinden yayınladıkları mesajlarda muhtarlar gününü kutladılar.

Reklamı Geç